Şanlıurfa'da üniversitede başlayan gerginlik şehir merkezine sıçradı

Şanlıurfa’da Harran Üniversitesi Osmanbey Kampüsünde karşıt görüşlü öğrenciler arasında çıkan olaylar şehir merkezine de sıçradı....

Şanlıurfa’da Harran Üniversitesi Osmanbey Kampüsünde karşıt görüşlü öğrenciler arasında çıkan olaylar şehir merkezine de sıçradı. Ülkücü bir grup yürüyüş yapmak istedi. Polis grubu dağıttı.

Gün içinde Harran Üniversitesi'nde farklı görüşlü öğrenciler arasında çıkan kavganın tepkileri sürüyor. Şehir merkezinde bir grup ülkücü slogan atıp yürüyüş yapmak istedi. Atatürk bulvarında toplanan grup, halk otobüsleri toplama merkezine kadar ilerledi. Ancak polis olası provokasyonları önlemek için grubun yürüyüşüne izin vermedi.

Reklam
Reklam

Halk otobüsleri toplama merkezinde grup durduruldu. Olay yerine özel hareket polisinin de aralarında bulunduğu çok sayıda ekip sevk edildi. Yaklaşık yarım saat slogan atıp polisle tartışan grup, polisin ısrarlı uyarıları üzerine dağıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: