Şanlıurfa'da Yankesicilik Iddiası

ŞANLIURFA (A.A) - Şanlıurfa'da, kavga ediyormuş gibi yaparak, kendilerini ayırmaya çalışan kişinin 10 bin lirasını "tantanacılık" yöntemiyle çaldıkları iddiasıyla 4

ŞANLIURFA (A.A) - Şanlıurfa'da, kavga ediyormuş gibi yaparak, kendilerini ayırmaya çalışan kişinin 10 bin lirasını "tantanacılık" yöntemiyle çaldıkları iddiasıyla 4 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Atatürk Bulvarı'nda "tantanacılık" olarak tabir edilen yöntemi kullanan 4 kişi, yolda yürüyen İ.D'nin etrafını sararak kendi aralarında kavga etmeye başladı.

İ.D'nin kavgayı ayırmaya çalıştığı sırada, gruptakilerden biri cebinden 10 bin lirasını aldı. Grup daha sonra kavgayı sonlandırıp İ.D'nin yanından hızlıca ayrıldı.

Reklam
Reklam

Bir süre sonra cebindeki parasının alındığını fark eden İ.D, durumu polise bildirdi.

Verilen eşkal bilgileri üzerine çevreyi araştıran güven timi ekipleri, İ.D ve M.K'yı Şanlıurfa Belediyesi yakınında gözaltına aldı. Şüphelilerin ifadesi doğrultusunda olaya karıştığı iddia edilen M.K ve S.B de Onikiler Mahallesi'nde yakalandı.

Polis, şüphelilerin üzerinden ele geçirdiği 10 bin lirayı İ.D'ye teslim etti.

Gözaltına alınan şüpheliler, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Muhabir: Eşber Ayaydın / Yasin Dikme / Ahmet Caner Baysal

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: