Şanlıurfa'daki Cinayet Zanlısı Mersin'de Yakalandı

Şanlıurfa'nın Akçakale İlçe Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan'ın kuzeni ve şoförü olan Hüseyin Ayhan'ın silahla öldürülmesi...

Şanlıurfa'nın Akçakale İlçe Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan'ın kuzeni ve şoförü olan Hüseyin Ayhan'ın silahla öldürülmesi olayını gerçekleştirdiği ileri sürülen şahıs Mersin'de yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, 31 Temmuz tarihinde çocuk meselesi yüzünden çıkan bir kavganın devamında, Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan'ın kuzeni ve şoförü olan Hüseyin Ayhan'ın (26) tabanca ile vurularak öldürülmesi olayının şüphelilerinin Mersin'de olduğu istihbaratını alan Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, merkez Mezitli ilçesinde bir adrese operasyon düzenledi. Özel Harekat Şubesi'ne bağlık ekiplerin de katıldığı operasyonda cinayet zanlısı S.A. yakalanarak gözaltına alındı.

Reklam
Reklam

Aynı olayla bağlantılı olarak diğer şüpheli A.Y. ise yine Mersin polisinin de katıldığı bir başka operasyonla Şanlıurfa'da yakalandı. Şüphelilerden S.A., Mersin'de çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.

Diğer şüpheliyle ilgili tahkikatın ise sürdüğü öğrenildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: