Şanlıurfa'dan kısa

ŞANLIURFA (A.A) - Akçakale'de, Kutlu Doğum Haftası kapsamında vatandaşlara etli pilav ve ayran dağıtıldı.

ŞANLIURFA (A.A) - Akçakale'de, Kutlu Doğum Haftası kapsamında vatandaşlara etli pilav ve ayran dağıtıldı.

İlçe Müftülüğü tarafından organize edilen ve vatandaşların katkılarıyla hazırlanan etli pilavın dağıtımı, Yeni Cami'de kılınan Cuma namazı sonrası yapıldı.

İlçe Müftüsü Hüseyin Ortaç, konuyla ilgili gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye genelinde Akçakale'de de Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri düzenlediklerini belirtti.

-Elektrik kesintisi

Şanlıurfa ile Viranşehir ve Ceylanpınar ilçelerinde elektrik kesintisi uygulanacak.

Reklam
Reklam

Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. (DEDAŞ) Şanlıurfa İl Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, TEİAŞ tarafından bazı bölgelerdeki trafo merkezlerinde bakım ve yenileme çalışması yapılacak.

Bu nedenle çalışmaların yürütüleceği Akşemesttin, Akabe, Buhara, Haleplibahçe, Yakubiye,Topdağı, Ahmet Erseven, Bağlarbaşı, Yenişehir, Süleymaniye, Karakoyunlu, Şehitlik, Bahçelievler ve Atatürk mahallelerinin bir kısmına, Evren Sanayi Sitesi ile TOKİ Konutları'nın tamamına 22 Nisan Pazar günü 05.00-09.00 saatleri arasında elektrik verilemeyecek.

Ayrıca, Viranşehir ve Ceylanpınar ilçe merkezlerinin bir kısmıyla, buralara bağlı bazı köylerde 21 Mart Cumartesi ve 22 Mart Pazar günü 06.00-17.00 arasında elektrik kesintisi yapılacak.

-Siverek'te Kutlu Doğum Haftası etkinliği

Siverek'te, Kutlu Doğum Haftası kapsamında etkinlik düzenlendi.

Esmerçayır Mahallesi'nde bir düğün salonunda düzenlenen programa, Belediye Başkanı Ali Murat Bucak, İl Müftüsü Ramazan Tahiroğlu, İlçe Müftüsü Ahmet Hilmi Yazar ve bazı daire amirleri ela vatandaşlar katıldı.

Reklam
Reklam

Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan etkinlikte bir konuşma yapan İl Müftüsü Tahiroğlu, "Hz. Peygamber'in örnek hayatı, kardeşlik hukuku" konularında bilgi verdi.

Etkinlik, ilahilerin okunmasının ardından sona erdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: