Şanlıurfa'dan Kısa

ŞANLIURFA (A.A) - Viranşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü'nce "Çiçekler Solmadan" konferansı düzenlendi.

ŞANLIURFA (A.A) - Viranşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü'nce "Çiçekler Solmadan" konferansı düzenlendi.

Belediye Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilen konferansta İlçe Müftüsü Abdulrakip Arslan, katılımcılara "aile içi şiddet, kadın hakları, şiddetle mücadele" konularında bilgi verdi.

Arslan, aile içi şiddetin önüne geçilmesi için okumanın ve bilinçlenmenin çok önemli olduğunu ifade ederek, bilinçli nesillerin yetişmesinde ailelere büyük iş düştüğünü kaydetti.

-Siverek Kalesi'nde çevre düzenlenmesi yapıldı

Reklam
Reklam

Siverek Kalesi'nde çevre düzenlenmesi yapıldı.

Belediye Park ve Bahçeler Müdürü Alper Makam, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, bir süre önce Belediye Başkanı Ali Murat Bucak'ın talimatıyla Siverek Kalesi'nde çevre düzenlemesi yaparak boş olan alanda çocuklar için oyun alanı ve sosyal tesislerin oluşturulduğunu söyledi.

Makam, çalışmalar kapsamında ayrıca vatandaşlar için piknik alanı da oluşturduklarını kaydetti.

-Gençlik Haftası etkinlikleri

Siverek'te, Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen voleybol turnuvası sona erdi.

Spor salonunda gerçekleştirilen turnuvada, Anadolu Öğretmen Lisesi birinci, İmam Hatip Lisesi ikinci ve Türk Telekom Lisesi üçüncü oldu. Dereceye giren takımların oyuncularına çeşitli hediyeler verildi.

İlçe Emniyet Müdürü Recep Yeşil, turnuvada dereceye giren takımların sporcularına madalyalarını verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: