Şanlıurfa'dan Kısa

ŞANLIURFA (A.A) - Vali Celalettin Güvenç, Harran'da incelemede bulundu.

ŞANLIURFA (A.A) - Vali Celalettin Güvenç, Harran'da incelemede bulundu.

Valilik basın bürosundan yapılan açıklamaya göre, Vali Güvenç ilçeye gelişinde Kaymakam Serkan Keçeli, Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz ve kurum amirleri tarafından karşılandı.

Kaymakam Keçeli'den ilçede yapılan ve yapılması planlanan köy yolları projeleriyle ilgili bilgi alan Güvenç, daha sonra Kaymaklı köyünü ziyaret etti.

Burada vatandaşlara hitaben konuşan Vali Güvenç, ekip olarak bütün dertlerinin hizmet olduğunu belirterek, bu yıl Harran'da 100 kilometreden fazla yol yapmayı düşündüklerini ancak bölgeyi gördükten sonra bu oranı artıracaklarını ifade etti.

Reklam
Reklam

Yıllarca bölgeye gelinmediğini de belirten Güvenç, "Biz de sizlerin hakkını biliyoruz, yıllarca gelememişiz. İlk defa buraya vali geldi dediğiniz zaman bundan gurur duymadım, buna üzüldüm. Buraya herkes gelmeli hem de her sene gelmeli" şeklinde konuştu.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan ise bölgenin ihtiyaçlarını dinlemeye geldiklerini belirterek, Başbakan'ın "Biz milletin efendisi değil hizmetkarıyız" sözlerini anımsattı.

Vali Güvenç'in Harran ziyaretine İl Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu, İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Yavuz, İl Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Pala ile daire amirleri katıldı.

-Argıl beldesinde kanalizasyon çalışmaları

Halfeti ilçesine bağlı Argıl beldesinde kanalizasyon yenileme çalışmaları devam ediyor.

Belediye Başkanı Hüseyin Şimşek, Mithat Paşa Caddesi'nde yürütülen çalışmaları inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Argıl'ın sağlıklı bir gelişme sağlayabilmesi için öncelikle alt yapının ele alınması gerektiğini belirten Şimşek, 26 kilometrelik kanalizasyon çalışmalarının en kısa sürede tamamlanması için çaba harcanacağını bildirdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz