Şanlıurfa'dan Kısa

ŞANLIURFA (A.A) - AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Zeynep Karahan Uslu'nun girişimleriyle, kentteki kadın Sivil Toplum Kuruluşları'na (STK) yönelik "Proje Hazırlama,

ŞANLIURFA (A.A) - AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Zeynep Karahan Uslu'nun girişimleriyle, kentteki kadın Sivil Toplum Kuruluşları'na (STK) yönelik "Proje Hazırlama, Başvuru ve Yöntemleri" semineri düzenlendi.

Uslu, AK Parti İl Başkanlığı'nda gerçekleştirilen seminerin açılışında yaptığı konuşmada, dünyada büyük bir değişim ve dönüşüm dalgası olduğunu Türkiye'nin de bu değişimin içerisinde yer aldığını belirtti.

Birçok ülkenin bu dalganın altında kaldığını, Türkiye'nin ise AK Parti Hükümeti'nin yapmış olduğu çalışmalarla, bu dalganın üstünde hareket eden ve güçlenen bir yapıya sahip olduğunu aktaran Uslu, STK'ların toplumun doğru yöne kanalize olmasında büyük etkisi olduğunu ifade etti.

Reklam
Reklam

-Siverek Devlet Hastanesi yeni binasına taşınıyor

Siverek'te yapımı tamamlanan 200 yataklı Devlet Hastanesi'nde taşınma işlemleri tamamlandı.

Geçen yıl TOKİ tarafından yapımına başlanan yeni devlet hastanesi binası, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın toplu açılış töreninin ardından hizmet vermeye başlayacak.

Hastane yetkilileri, taşınma işlemlerinin tamamlandığını, yarın itibarıyla sağlık hizmetinin yeni binada verilmeye başlanacağını kaydetti.

-Jandarma Teşkilatı'nın Kuruluş Yıldönümü etkinlikleri

Jandarma Teşkilatı'nın Kuruluş Yıldönümü etkinlikleri kapsamında satranç turnuvası düzenlendi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, konuyla ilgili açıklamasında, 60 sporcunun katıldığı ve iki gün sürecek turnuvanın ardından dereceye girecek sporcuların ödüllendirileceğini kaydetti.

Turnuvayı, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Emin Dursun ve İl Jandarma Alay Komutan Yardımcısı Ünsal Bulut izledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz