Şanlıurfa'dan Kısa

ŞANLIURFA (A.A) - Şanlıurfa'da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürleri'ne yönelik seminer düzenlendi.

ŞANLIURFA (A.A) - Şanlıurfa'da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürleri'ne yönelik seminer düzenlendi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Sağlık İşleri Daire Başkanı Sultan Seyhan ve Spor Eğitim Dairesi Başkanı Alettin Çılgın koordinatörlüğünde gerçekleştirilen seminerde katılımcılara yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verildi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, seminerde yaptığı konuşmada, Şanlıurfa'nın nüfusuyla büyük bir insan kitlesine sahip olduğunu belirtti.

Şanlıurfa'da sporun geliştirilmesi için çeşitli projeler yürüttüklerini ifade eden Yıldız, "Peygamberler şehri" unvanına "Spor şehri" unvanına da eklemek istediklerini söyledi.

Reklam
Reklam

-Başarılı öğrenciler Bursa gezisiyle ödüllendirildi

Siverek'te derslerinde başarılı 18 öğrenci gezi için Bursa'ya gönderildi.

Bursa Orhangazi Belediyesi'nin davetlisi olarak bu şehre giden öğrenciler, tarihi ve turistik mekanları gezecek.

Öğrencilere refakat eden Belediye Başkan Yardımcısı Cuma Yılmaz, yaptığı açıklamada, tatil imkanları olmayan başaralı öğrencilerin yıl içinde yaşadıkları ders stresinden uzaklaştırmak amacıyla düzenlenen gezinin önemli olduğunu belirtti.

-Belediye Meclisi toplandı

Siverek Belediye Meclisi, haziran ayı toplantısını yaptı.

Belediye Başkanı Ali Murat Bucak'ın başkanlığından gerçekleştirilen toplantıda, "Tam zamanlı sözleşmeli personel istihdamı, ilçede yatırım yapacak sanayicilere kiralanacak yerler ile imar komisyonunu kararları" görüşülerek, karara bağlandı.

Toplantı, dilek ve temennilerin okunmasıyla sona erdi.

Muhabir: Şükrü Dolaş/Yasin Dikme

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz