Şanlıurfa'dan Kısa

ŞANLIURFA (A.A) - Eğitim-Bir-Sen Şanlıurfa Şube Başkanı İbrahim Coşkun, üyeleri, 7 Haziran Perşembe İstanbul'da yapılacak "Öğretmene saygı" yürüyüşüne davet etti.

ŞANLIURFA (A.A) - Eğitim-Bir-Sen Şanlıurfa Şube Başkanı İbrahim Coşkun, üyeleri, 7 Haziran Perşembe İstanbul'da yapılacak "Öğretmene saygı" yürüyüşüne davet etti.

Çoşkun, yaptığı açıklamada, söz konusu yürüyüşü, öğretmenlik mesleğinin maddi ve manevi olarak itibarsızlaştırılmasına karşı çıkmak, yapılan açıklamalarla rencide edilen ve son dönemlerde toplumsal bir sorun haline gelen şiddetin mağduru öğretmenlerin yalnız olmadığını anlatabilmek adına düzenleyeceklerini söyledi.

Türkiye'nin en önemli sorunlarının başında gelen eğitimin en temel unsuru olan öğretmenlere gereken değerin verilmesi gerektiğini aktaran Coşkun, 7 Haziran Perşembe günü İstanbul'da yapılacak etkinliğe bütün üyelerin katılımını beklediklerini kaydetti.

Reklam
Reklam

-ZMO'dan, HRÜ ve İl Özel İdareye ziyaret

Ziraat Mühendisleri Odası (ZMO) üyeleri, Harran Üniversitesi (HRÜ) Rektörü Prof. Dr. İbrahim Halil Mutlu ve İl Özel İdare Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu'nu ziyaret etti.

Odadan yapılan açıklamaya göre, Şanlıurfa Ziraat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyeleri, ilk olarak HRÜ Rektörü Mutlu'yu makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

Daha sonra İl Genel Sekreteri Büyükhatipoğlu'nu ziyaret eden yönetim kurulu üyeleri tarım konularında karşılıklı olarak fikir alış verişinde bulundu.

ZMO Şanlıurfa Şube Başkanı Ali Rıza Öztürkmen, ziyaretler sırasında kentin tarım potansiyeline uygun planlamalar yapılması gerektiğini belirterek, sulama yapılan alanlardaki drenaj çalışmalarının bir an önce gerçekleştirilmesi gerektiğini söyledi.

Muhabir: Eşber Ayaydın

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: