Şanlıurfa'dan Kısa

ŞANLIURFA (A.A) - Siverek Buğday Pazarı'nda hasat döneminin ardından yoğunluk yaşanıyor.

ŞANLIURFA (A.A) - Siverek Buğday Pazarı'nda hasat döneminin ardından yoğunluk yaşanıyor.

Kış ayının yağmurlu geçmesi nedeniyle geçen yıla oranla bereketli bir hasat döneminin yaşandığı ilçede buğday pazarında yaşanan hareketlilik esnafın yüzünü güldürdü.

Buğday pazarı esnafı Adem Erdoğan, geçen yıla oranla bu yıl tüm ürünlerde verim artışı yaşandığını belirterek, bu dönemde buğday ve arpa fiyatlarında da yaklaşık yüzde 10 artış yaşandığını ifade etti.

Toprak Mesuller Ofisi'nde alımların başlamaması nedeniyle çiftçilerin zor durumda olduğunu belirten Erdoğan, nakit paraya sıkışan çiftçilerin ürünlerini buğday pazarında sattığını kaydetti.

Reklam
Reklam

-Akçakale Belediye Başkanı Ayhan'a plaket

Akçakale Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan'a eğitime katkılardan dolayı plaket verildi.

İlçede faaliyet gösteren özel eğitim kurumu adına Muhittin Aksoy ve Şanlıurfa İl Özel İdaresi'nde görevli Eğitmen Proje koordinatörü Dilek Köroğlu, Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan'ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ayhan, belediye olarak eğitime gerekli katkıyı sağlamak için ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını belirtti.

Aksoy, konuşmanın ardından Ayhan'a plaket verdi.

Muhabir: Şükrü Dolaş / Mehmet Emin Öztürk

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: