Şanlıurfa'dan Kısa

ŞANLIURFA (A.A) - İl Emniyet Müdürlüğü, Şanlıurfa Belediyesi ile gerçekleştirdiği işbirliği çerçevesinde, belediye çalışanlarına yönelik bilgilendirme semineri düzenleyecek.

ŞANLIURFA (A.A) - İl Emniyet Müdürlüğü, Şanlıurfa Belediyesi ile gerçekleştirdiği işbirliği çerçevesinde, belediye çalışanlarına yönelik bilgilendirme semineri düzenleyecek.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, İl Emniyet Müdürlüğü, toplumun genel güvenliğinin sağlanması bağlamında yürütmüş olduğu çalışmalarda kurumlar arası işbirliğini pekiştirmeye çalışıyor.

Bu kapsamda Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü'nün takip ve koordinesinde ilgili birimlerin asayiş, güven timleri, KOM ve TEM ekiplerin de katılımıyla Şanlıurfa Belediyesi'nde çalışan görevlilerin bilgilendirilmesine ve ortak güvenlik bilinci oluşturulmasına yönelik bilgilendirme semineri düzenlenecek.

Reklam
Reklam

Şair Nabi Kültür Merkezi'nde 17 Temmuz Salı günü gerçekleştirilecek seminere 650 belediye personelinin katılması planlanıyor.

Şanlıurfa'yı "huzur ve güvenliğin başkenti" yapma vizyonu kapsamında çalışmalarda bulunan İl Emniyet Müdürlüğü'nün benzer faaliyetlerle toplumsal farkındalığın ve duyarlılığın geliştirilmesi için gayret gösterdiği kaydedildi.

-Ceylanpınar'da elektrik kesintisi

Ceylanpınar Tarım İşletme Müdürlüğü'nün bir bölümünde elektrik kesintisi uygulanacak.

Dicle Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi'nden (DEDAŞ) yapılan açıklamaya göre, Ceylanpınar Tarım İşletme Müdürlüğü bünyesindeki bazı şubelere ait hatların "iletken montajı işlemi" için yarın 06.00-12.00 saatleri arasında çalışma yapılacak.

Söz konusu saatler arasında bölgede kesinti uygulanacak.

Muhabir: Rauf Maltaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz