Şanlıurfa'dan Kısa

ŞANLIURFA (A.A) - GAP Tarımsal Eğitim ve Yayım Projesi'nin (GAP-TEYAP) çalışmaları kapsamında, bölgedeki sulama birliklerinin başkanları bir araya geldi.

ŞANLIURFA (A.A) - GAP Tarımsal Eğitim ve Yayım Projesi'nin (GAP-TEYAP) çalışmaları kapsamında, bölgedeki sulama birliklerinin başkanları bir araya geldi.

GAP Bölge Kalkınma İdaresi'nden (BKİ) yapılan açıklamaya göre, GAP BKİ Bölge Müdürü Mehmet Açıkgöz başkanlığında idare binasında gerçekleştirilen toplantıya, bölgede faaliyet gösteren sulama birliklerinin başkanları katıldı.

Söz konusu toplantıda, GAP TEYAP çalışmaları hakkında bilgilendirilen başkanlara, işletme bakım yönetimi ve yeni çıkan sulama birlikleri kanunu hakkında da bilgi verildi.

Reklam
Reklam

GAP BKİ Bölge Müdürü Açıkgöz, toplantıda GAP TEYAP'ın 2 yıldan beri uygulamada olduğunu hatırlatarak, projeyle ilgili bölgede bulunan bütün kurum ve kuruluşların ortak çalışmalar yaptığını belirtti.

Bölgede bilinçlendirme faaliyetlerinin artacağını ifade eden Açıkgöz, projenin bölgede uzun yıllar sürdürülebileceğini kaydetti.

-ŞANİMDER'den Vali Güvenç'e ziyaret

Şanlıurfa İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği (ŞANİMDER) üyeleri, Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç'i makamında ziyaret etti.

Dernekten yapılan açıklamaya göre, ŞANİMDER Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Kırıkçı ve beraberindekiler, ziyarette Vali Güvenç'e eğitime verdiği katkılardan dolayı plaket verdi.

-Başsavcı Yalçın, Halfeti'de

Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Yalçın, Halfeti'deki yeni adliye binasını inceledi.

Adliye binasını gezen Yalçın, ilçenin geniş, altyapısı sağlam bir adliye binasına kavuştuğunu belirtti.

Yalçın, daha sonra Kaymakam Mehmet Keklik'i makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

Muhabir: Mustafa Sonar / Eşber Ayaydın

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: