Şanlıurfa'dan Kısa-kısa

ŞANLIURFA (A.A) - Viranşehir Belediyesi, vatandaşların defin işlemlerinde kullanılacak malzemeleri belediyenin karşılayacağını bildirdi.

ŞANLIURFA (A.A) - Viranşehir Belediyesi, vatandaşların defin işlemlerinde kullanılacak malzemeleri belediyenin karşılayacağını bildirdi.

Belediye basın bürosundan yapılan açıklamaya göre, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yeni mezarlıkta düzenlemeler yapıldığı belirtilerek, yeni mezarlıkta defin için hazır mezarlar bulundurulacağı ve defin sırasında gerekli mezar taşı ile briketlerin de belediye tarafından karşılanacağı kaydedildi.

Belediye Başkan Vekili Mehmet Burun konu ile ilgili yaptığı açıklamada, belediye tarafından verilen bu hizmetle acılı ailelerin briket ve mezar taşıyla ilgilenmek zorunda kalmayacağını ifade ederek, mezarlık içerisinde abdest alma yeri oluşturduklarını söyledi.

Reklam
Reklam

-Halfeti Kaymakamı Çiçek daire amirleriyle bir araya geldi

Halfeti Kaymakamı İsmail Çiçek, ilçedeki kurum ve daire amirleriyle bir araya geldi.

Kaymakamlık toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Halfeti Belediye Başkanı Mahmut Özdemir, Yukarıgöklü Belediye Başkanı Bazo Yılmaz, Argıl Belediye Başkanı Hüseyin Şimşek, ilgili daire amirleri, mahalle ve köy muhtarları katıldı.

Toplantıda sorunları dinleyen Kaymakam Çiçek, ilçe ve köylerde yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

İsmail Çiçek, Halfeti-Yaylak arasındaki yolun projesinin hazırlandığını yakın zamanda yol çalışmalarına başlanacağını kaydetti.

Muhabir: Reşit Dağ/Mustafa Sonar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: