Şanlıurfa'dan Kısa Kısa

ŞANLIURFA (A.A) - Karaköprü Belde Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, beldede yatırımların arttığını belirtti.

ŞANLIURFA (A.A) - Karaköprü Belde Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, beldede yatırımların arttığını belirtti.

Belediyeden yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen Çiftçi, gün içerisinde bir kreş bir de inşaat firmasının tesis açılışına katıldığını ifade ederek, beldenin hızla gelişmeye devam ettiğini dile getirdi.

Çiftçi, beldedeki yatırımların her geçen gün arttığını vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Kentimiz gelişiyor, Şanlıurfa'mız büyükşehir, beldemiz ilçe oluyor. Bu tür yatırımlara ihtiyaç var. Yatırım yapan kişilere teşekkür ediyorum. Beldemizde özel ve kamu sektörü yatırımlarının daha da artmasını ümit ediyorum."

Reklam
Reklam

-Eğitimciler onuruna gece düzenlendi

Eğitim Bir-Sen, kentte göreve yeni başlayan öğretmenler ve mevcut eğitim çalışanları onuruna gece düzenledi.

Sendikadan yapılan açıklamaya göre, Belediye Nikah Salonu'nda gerçekleştirilen etkinlikte bir konuşma yapan Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı İbrahim Coşkun, öğretmenlik mesleğinin kutsallığına değinerek, toplumların öğretmenlere verdiği değerden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Eğitimcilerin yanı sıra çok sayıda davetlinin katıldığı etkinlik, şiir ve müzik dinletisiyle sona erdi.

Muhabir: Rauf Maltaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: