Şanlıurfa'dan Kısa Kısa

ŞANLIURFA (A.A) - Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) Şube Başkanı İbrahim Coşkun, Harran Kaymakamı Selami Yazıcı ve Siverek Kaymakamı Hamza Erkal'ı

ŞANLIURFA (A.A) - Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) Şube Başkanı İbrahim Coşkun, Harran Kaymakamı Selami Yazıcı ve Siverek Kaymakamı Hamza Erkal'ı ziyaret etti.

Sendikadan yapılan açıklamaya göre, Şube Başkanı İbrahim Coşkun ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, makamında ziyaret ettiği Harran Kaymakamı Yazıcı ile bir süre görüştü.

Daha sonra Siverek'e geçen heyet, burada Kaymakam Hamza Erkal'ı ziyaret etti.

Yazıcı ve Erkal da ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirip, heyettekilere teşekkür etti.

Reklam
Reklam

-ŞUTB'de, fıstık ihalesi

Şanlıurfa Ticaret Borsası'nda (ŞUTB), fıstık ihalesi yapıldı.

Yapılan açıklamaya göre, ŞUTB Merkez Satış Salonu'nda gerçekleştirilen ihalede, Ceylanpınar Tarım İşletme Müdürlüğü'ne ait 2012 yılı ürünü fıstık, açık artırma usulüyle satıldı.

5 parti halinde yapılan ihalede, fabrika kavlağı kapalı çıtlak karışık fıstık kilosu 12,10 liradan, kuru kırmızı Antep fıstığı ise 6,70 liradan alıcı buldu.

İhalede 2 parti ise alıcı bulmadı.

Muhabir: Halil Fidan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: