Şanlıurfa'dan Kısa Kısa

ŞANLIURFA (A.A) - Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü'nce düzenlenen liseler arası futbol turnuvasında şampiyon olan GAP Endüstri Meslek Lisesi takımına

ŞANLIURFA (A.A) - Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü'nce düzenlenen liseler arası futbol turnuvasında şampiyon olan GAP Endüstri Meslek Lisesi takımına İl Genel Meclisi'nce malzeme hediye edildi.

GAP Arena Stadı'nın yanındaki halı sahada düzenlenen törende 18 sporcuya krampon, eşofman ve forma takımı ile futbol topu verildi.

İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Yavuz, yaptığı açıklamada, şampiyon olan takımın bölgeler arası şampiyonada Şanlıurfa'yı temsil edecek olmasının kendilerini gururlandırdığını belirtti.

Reklam
Reklam

GAP Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Mehmet Haşlak da takımlarına verdiği destekten dolayı Yavuz'a teşekkür etti.

-Kazancı Bedih anılacak

Şanlıurfa Belediyesi'nce Gazelhan Kazancı Bedih (Yokluk) düzenlenecek "Gazelhanlar Gecesi" etkinliğiyle anılacak.

Belediye basın bürosundan yapılan açıklamada, Kazancı Bedih'in 18 Ocak Cuma günü Belediye Nikah ve Konferans salonunda "Gazelhanlar Gecesi" etkinliğiyle anılacağı kaydedildi.

Muhabir: Yasin Dikme

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: