Şanlıurfa'dan Kısa Kısa

ŞANLIURFA (A.A) - AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar, Harran Üniversitesi'nde (HRÜ) öğrencilerle bir araya geldi.

ŞANLIURFA (A.A) - AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar, Harran Üniversitesi'nde (HRÜ) öğrencilerle bir araya geldi.

HRÜ'den yapılan açıklamaya göre, Milletvekili Gülpınar, HRÜ öğrencilerinin organize ettiği ve Türkiye genelinde tüm üniversite öğrencilerinin katıldığı "Geleceğin Lideri" projesi kapsamında İlahiyat Fakültesi amfisinde öğrencilerle bir araya gelerek deneyimlerini paylaştı.

HRÜ'de olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Milletvekili Gülpınar, HRÜ'nün ulaşım sıkıntılarının yerel yönetimlerin de desteğiyle çözüme kavuşturulması için çaba harcayacaklarını kaydetti.

Reklam
Reklam

Daha sonra HRÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Halil Mutlu ile bir süre görüşen Milletvekili Gülpınar, üniversitenin çalışmaları hakkında bilgi aldı.

-Vergi Dairesi'nden ŞUTB'ye ziyaret

Vergi Dairesi Başkan Vekili Cemal Demir, Şanlıurfa Ticaret Borsası'nı (ŞUTB) ziyaret etti.

ŞUTB'den yapılan açıklamaya göre, Vergi Dairesi Başkan Vekili Demir beraberindeki vergi dairesi müdürleriyle "24. Vergi Haftası" etkinlikleri kapsamında ŞUTB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Muzaffer Satış'ı ziyaret ederek etkinlikler hakkında bilgi verdi.

Demir, 27 Şubat'ta gelir ve kurumlar vergisi sıralamasında ilk 5 arasında bulunan kişi ve kurumlara plaket ve hediye takdim edeceklerini ifade etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Satış ise vergilerin ülke ekonomisinin temel taşı olduğunu belirterek, vergilendirilmiş kazancın kutsal olduğunu vurguladı.

Muhabir: Müslüm Etgü

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: