Şanlıurfa'dan Kısa Kısa

ŞANLIURFA (A.A) - Şanlıurfa Belediyesi Çocuk Korosu konser verecek.

ŞANLIURFA (A.A) - Şanlıurfa Belediyesi Çocuk Korosu konser verecek.

Belediye basın bürosundan yapılan açıklamaya göre, Halil Balıkçıoğlu yönetimindeki Belediye Çocuk Korosu, 21 Mart Perşembe günü saat 20.00'da Şanlıurfa Belediye Nikah ve Konferans Salonu'nda ücretsiz konser verecek.

-Siverekte kadınlara yönelik dini sohbet

İlçe Müftülüğü'nce kadınlara yönelik sohbet düzenlendi.

Kadın vaizler tarafından 5 ayrı camide düzenlenen sohbette, Hz. Muhammed'in hayatından örnekler verilerek, İslamiyet'te kadının yeri ve konumu hakkında bilgi verildi.

Reklam
Reklam

İlçe Müftüsü Ahmet Hilmi Yazar, kadınlara yönelik dini sohbetlerin devam edeceğini belirtti.

-Siverek'te iş yerinin kapatılması talebi

Yusuf Sami İmam Hatip Lisesi karşısındaki bir iş yerinde alkol satışı yapıldığını iddia eden bazı öğrenci velileri, söz konusu büfenin kapatılmasını talep etti.

Veliler adına açıklama yapan Şirinkuyu Mahalle Muhtarı Şeyhmus Çelik, 5668 sayılı kanuna göre içkili mekanlar ve eğlence yerlerinin devlet okullarına uzaklığının en az 100 metre mesafede olması gerektiğini belirtti.

Çelik, söz konusu iş yeri ile okul arasında 10-15 metre mesafe olduğunu, bu nedenle faaliyet izninin iptal edilmesi gerektiğini kaydetti.

Muhabir: Şükrü Dolaş / Müslüm Etgü

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: