Şanlıurfa'dan Kısa Kısa

ŞANLIURFA (A.A) - Siverek'te, Türk Kızılayı ve Beşir Sosyal Yardımlaşma Derneği'nce kan bağışı kampanyası düzenlendi.

ŞANLIURFA (A.A) - Siverek'te, Türk Kızılayı ve Beşir Sosyal Yardımlaşma Derneği'nce kan bağışı kampanyası düzenlendi.

Dernek Temsilcisi Ahmet Moşal, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, kampanyanın yarın başlayacağını ve 2 gün süreceğini belirtti.

Hürriyet Caddesi'ndeki Sulu Cami önünde stant kuracaklarını ve hayırseverlerden bağış yapmalarını bekleyeceklerini aktaran Koşal, şunları kaydetti:

"Kan vermek hayat kurtaran insani bir eylemdir. Bu amaçla başlattığımız kampanyaya destek istiyoruz" dedi.

-Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi hizmete açıldı

Reklam
Reklam

Siverek'te Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi hizmete açıldı.

Abdalağa Mahallesi'nde yapımına geçen yıl başlanan merkezde inşaat çalışmaları tamamlandı.

Hastanenin İdari ve Mali İşler Müdürü Hüseyin Bağlamış, yaptığı açıklamada, 10 doktorun görev yapacağı merkezde günde yaklaşık 300 hastaya hizmet vereceklerini belirtti.

Ağız ve diş sağlığı merkezinin hizmete girmesiyle diş problemi olan vatandaşların tedavi için çevre illere gitmesine gerek kalmayacağını ifade eden Bağlamış, "Diş merkezinde dolgu, protez, kanal, köprü ve her türlü ağız ve diş tedavisi modern araç ve gereçlerle yapılacak" diye konuştu.

Muhabir: Şükrü Dolaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: