Şanlıurfa'dan Kısa Kısa

ŞANLIURFA (A.A) - Vali Celalettin Güvenç, Futsal Turnuvası kapsamında Şanlıurfaspor-Edessa 7 Yıldız maçını izledi.

ŞANLIURFA (A.A) - Vali Celalettin Güvenç, Futsal Turnuvası kapsamında Şanlıurfaspor-Edessa 7 Yıldız maçını izledi.

Valilik basın bürosundan yapılan açıklamaya göre, Şanlıurfa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunca organize edilen Vatan İlkokulu Spor Salonu'nda oynanan maçı 9-5 kazanan Şanlıurfaspor, bu maçla birlikte 2012-2013 sezonunun şampiyonluğunu elde etti.

Maç sonrası her iki takımı da centilmence mücadelelerinden dolayı kutlayan Vali Güvenç, Edessa 7 Yıldız takımının genç sporcularını teselli ederek, "Üzülmeyin, daha çok maçlara çıkacaksınız. Çok maç kazanacak, çok maç kaybedeceksiniz. Yıkılmak yok, aslan gibi, centilmence mücadelenizi verdiniz. Önemli olan budur" dedi.

Reklam
Reklam

Şampiyonluğunu ilan eden Şanlıurfasporlu genç futbolcuları da kutlayan Vali Güvenç, futbolculara "Futbolunuzu kupayla taçlandırmak yakaladığınız başarının bir sembolüdür. Asıl başarı centilmence mücadeledir. Bu yüzden bu turnuvada mücadele eden tüm takımları kutluyorum" şeklinde konuştu.

Şanlıurfasporlu futbolcular şampiyonluk kupasını Vali Güvenç'in elinden aldı.

-THM Çocuk Korosu'ndan "Türkülerin Baharı" konseri

Şanlıurfa Belediyesi THM Çocuk Korosu tarafından "Türkülerin Baharı" konseri sunuldu.

Belediye basın bürosundan yapılan açıkalamaya göre, Halil Balıkçıoğlu'nun şefliğinde Belediye Nikah ve Konferans salonunda gerçekleştirilen konserde 21 eser seslendirildi.

6 saz sanatçısı ve 38 minik ses sanatçısının sahne aldığı gecede konuklar, müzik tadında unutulmaz bir gece yaşadılar.

Minikler seslendirdikleri eserlerle izleyicilerini kendilerine hayran bıraktı.

Muhabir: Eşber Ayaydın

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: