Şanlıurfa'dan Kısa Kısa

ŞANLIURFA (A.A) - AK Parti Harran Danışma Meclisi toplantısı yapıldı.

ŞANLIURFA (A.A) - AK Parti Harran Danışma Meclisi toplantısı yapıldı.

Partiden yapılan açıklamaya göre, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan, Harran Belediyesi salonunda düzenlenen toplantıda, çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Milletvekili Özcan, Türkiye'nin son 10 yılda AK Parti ile büyük değişim gerçekleştirdiğini belirtti.

Yaşanan değişime bazı odakların karşı çıktığını da savunan Özcan, şunları kaydetti:

"Neticesinde hem genel merkezimize hem de Adalet Bakanlığı'na saldırılar oldu. Böylesine hassas bir dönem yaşıyoruz. Ancak doğru bildiğimiz yoldan asla durmadan yürüyeceğiz. Kürt, Türk ve Arap'ı ile hep kardeşçe Çanakkale ruhuyla yürüyoruz"

Reklam
Reklam

Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz ise belediyenin ilçede yürüttüğü çalışmaları hakkında bilgi verdi.

-CHP Karaköprü Kadın Kolları Başkanlığı'na Toraman seçildi

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Karaköprü Kadın Kolları Başkanlığı'na Emine Toraman'ın seçildiği bildirildi.

Partiden yapılan açıklamaya göre, parti üyelerince gerçekleştirilen seçimde, Emine Toraman Karaköprü İlçe Kadın Kolları'nın yeni başkanı oldu.

CHP Karaköprü Başkanı Kenan Karataş, seçimin ardından yaptığı açıklamada, eski kadın kolları başkanın tayini nedeniyle başkanlık görevinden ayrıldığını hatırlattı.

Başkanlığa 3 adayın talip olduğunu belirten, Karataş, şunları kaydetti:

"3 bayan kardeşimin göreve talip olduğunu ancak aralarında aldıkları son karar neticesinde ortak isimde anlaştıklarını bildirmişlerdi. Daha önce kendisiyle çalışma imkanı bulduğumuz Toraman'da karar kılınması, partimiz için olumlu bir gelişmedir. İnanıyorum ki Emine başkan Karaköprü'de çok güzel faaliyetlere imza atacaktır."

Toraman ise demokratik bir seçim gerçekleştirdiklerini ifade ederek, seçime katılan parti üyelerine teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Muhabir: Yasin Dikme / Müslüm Etgü

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz