Şanlıurfa'dan Kısa Kısa

ŞANLIURFA (A.A) - İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsanı Yardım Vakfı, "Yetim Buluşmaları" programı kapsamında Siverek'te yetim çocuklara yönelik etkinlik

ŞANLIURFA (A.A) - İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsanı Yardım Vakfı, "Yetim Buluşmaları" programı kapsamında Siverek'te yetim çocuklara yönelik etkinlik düzenlendi.

Kale Mahallesi'nde gerçekleştirilen etkinlikte çocuklarla bir araya gelen İHH üyeleri, onlara çeşitli hediyeler dağıttı.

İHH Şanlıurfa Şube Başkanı Behçet Attila, yaptığı açıklamada, İHH'nın çeşitli ülkelerde yardım çalışması gerçekleştirdiğini hatırlattı.

Yetim buluşmaları kapsamında program düzenlediklerini aktaran Atilla, "Siverek'te ikinci kez yetimlerimizle bir araya geldik. İlkini geçen yıl gerçekleştirmiştik. Amacımız yetimlerimizin kendilerini yalnız hissetmemesini sağlamak. Vakfımız ilçede 34 aileye üç ayda bir düzenli olarak nakdi yardım yapıyor" diye konuştu.

Reklam
Reklam

-Halfeti Kaymakamı Keklik, köy düğüne katıldı

Halfeti Kaymakamı Mehmet Keklik, Salmalı köyünde düzenlenen düğüne katıldı.

Kaymakam Keklik ile beraberindekiler, oğlunu evlendiren Davut Tekdaş'ın düğün törenine katılarak, "hayırlı olsun" dileğinde bulundu. Burada vatandaşlarla sohbet eden Keklik, iletilen talepleri dinledi.

Evlenen çiftlere mutluluklar dileyen Keklik, düğüne katıldığı için mutlu olduğunu belirterek, gerçekleştirdiği köy ziyaretlerinde vatandaşlarla bir araya gelme fırsatı bulduğunu ifade etti.

Muhabir: Şükrü Dolaş-Mustafa Sonar / Yasin Dikme

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: