Şanlıurfa'dan Kısa Kısa

ŞANLIURFA (A.A) - Şanlıurfa Süper Amatör Ligi'nde mücadele eden Viranşehir Başakspor, saha ve seyircisi önünde İl Özel İdaresispor'a 6-0 yenildi.

ŞANLIURFA (A.A) - Şanlıurfa Süper Amatör Ligi'nde mücadele eden Viranşehir Başakspor, saha ve seyircisi önünde İl Özel İdaresispor'a 6-0 yenildi.

İlçe Stadındaki maça daha atak başlayan misafir takım İl Özel İdaresispor, 13 ve 38. dakikalarda bulduğu gollerle soyunma odasına 2-0 önde girdi.

İkinci yarıya da hızlı başlayan İl Özel İdaresispor, 48, 66, 80 ve 88'inci dakikalarda kaydettiği gollerle maçtan 6-0 galip ayrılan taraf oldu.

-ŞUTSO'da seçim hazırlıkları-

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Meslek Komiteleri ve Meclis Üyelikleri seçiminin 12 Mayıs Pazar günü yapılacağı bildirildi.

Reklam
Reklam

Genel Sekreter Faruk Yaşar, yaptığı yazı açıklamada, yaklaşık 7 bin üyesi bulunan ŞUTSO'da hazırlıkların sürdüğünü belirterek, adil ve şeffaf bir seçim olması için tüm birimlerin özverili ve hassasiyetle çalıştığını belirtti.

Yaşar, üyelerin sağlıklı bilgi almaları için "www.sutso.org.tr" resmi internet sitesini takip edebileceklerini istedi.

Muhabir: Reşit Dağ / Müslüm Etgü / Veli Gürgah

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: