Şanlıurfa'dan Kısa Kısa

ŞANLIURFA (A.A) - Vali Celalettin Güvenç, İl Emniyet Müdürlüğünce yürütülen "Çiçekler Solmadan 5" projesi kapsamında gerçekleşen bilgi yarışmasına katıldı.

ŞANLIURFA (A.A) - Vali Celalettin Güvenç, İl Emniyet Müdürlüğünce yürütülen "Çiçekler Solmadan 5" projesi kapsamında gerçekleşen bilgi yarışmasına katıldı.

Valilik basın bürosundan yapılan açıklamaya göre, DSİ konferans salonunda düzenlen yarışmaya, 46 lise katıldı.

Söz konusu bilgi yarışmasında Özel Çağlayan Fen Lisesi birinci, Şanlıurfa Sosyal Bilimler Lisesi ikinci ve Şanlıurfa Fen Lisesi üçüncü oldu.

Yarışmada dereceye giren öğrencilere tablet bilgisayar, dijital fotoğraf makinesi, kol saati hediye edildi.

Reklam
Reklam

Etkinliğe, Vali Yardımcısı Ramazan Seçilmiş, İl Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Fevzi Yücetepe, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Yalçın ve öğretmen ile öğrenciler katıldı.

-"Bu Benim Eserim" projesi

Bu Benim Eserim projesi kapsamında Malatya'da matematik ve fen bilimleri alanında düzenlenecek proje yarışmasına Şanlıurfa'nın 17 projeyle katılacağı bildirildi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, bu yıl 8'incisi düzenlenecek yarışmaya Diyarbakır, Elazığ, Mardin, Şanlıurfa ve Tunceli'den öğrenciler katılacak.

Yarışmaya katılacak olan öğrencileri, Malatya'ya uğurlayan İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci, yaptığı açıklamada kentin çeşitli okullarında genç beyinlerin bu tür yarışmalara katılması memnun verici olduğunu belirtti.

Öğrencilerin yarışmada iyi bir dereceyle döneceğine inandığını ifade eden İlci, "İnanıyorum ki bu başarılı öğrencilerimiz gelecekte daha büyük projelere imza atacak" dedi.

Muhabir: Halil Fidan / Yasin Dikme

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz