Şanlıurfa'dan Kısa Kısa

ŞANLIURFA (A.A) - Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, işçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutladı.

ŞANLIURFA (A.A) - Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, işçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutladı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Belediye Başkanı Fakıbaba, Buhara, Mance ve Dedeosman mahallerini gezdi, belediye çalışmalarını yerinde inceledi, vatandaşlarla sohbet etti.

Gezilerin amacının hem yapılan çalışmaları kontrol etmek hem de burada yaşayan kişilerden problemlerini dinlemek olduğunu aktaran Fakıbaba, "Bu geziler ve kontroller sayesinde hem halkla olan ilişkilerimiz güçleniyor, hem de belediye olarak eksikliklerimizi görme şansı yakalıyoruz"ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Zahireciler Borsasını da ziyaret eden Fakıbaba, burada belediye çalışanları ve esnaflarla bir araya gelip, işçilerin bayramını kutladı.

Fakıbaba, şunları kaydetti:

"İşçiler bizim her şeyimiz. Bizde işçiyiz. Esasında Urfa'nın en ağır işçisi Belediye Başkanıdır. Belediye Başkanı her yerde vardır. Bayramımız kutlu olsun."

-Şehit ailelerine gıda yardımı

Şanlıurfa Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğince 51 şehit ailesine gıda yardımı yapıldı.

Kadri Eroğan Caddesindeki dernek binasında gıda dağıtımında, aileler kendileri için hazırlanan gıda kolilerini teslim aldı.

Dernek Başkanı Mehmet Yavuz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İstanbul'dan bir iş adamının gönderdiği gıda malzemelerini daha önce tespit ettikleri şehit ailelerine dağıtıklarını belirtti.

Yavuz, yardımların süreceğini kaydetti.

Muhabir: Halil Fidan / Eşber Ayaydın

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: