Şanlıurfa'dan Kısa Kısa

ŞANLIURFA (A.A) - Şanlıurfa'da düzenlenen bölgeler arası futsal turnuvasında ikinci olan Gazi Lisesi takımı, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Uğur

ŞANLIURFA (A.A) - Şanlıurfa'da düzenlenen bölgeler arası futsal turnuvasında ikinci olan Gazi Lisesi takımı, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu'nu ziyaret etti.

Gazi Lisesi Müdürü Abdülzahit Dalbaşı başkanlığındaki Şanlıurfa ekibi, desteklerinden dolayı İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu'nu ziyaret ederek, teşekkür etti.

Hatipoğlu da sportif faaliyetlerinde gençlere destek olmaya çalıştıklarını belirtti.

Gazi Lisesi, Mardin'de oynanacak turnuva finallerinde kenti temsil edecek.

Reklam
Reklam

-TYB toplantıları

Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) Şanlıurfa Şubesinde ressam Muharrem Çelik'in ilk şiir kitabı konuşuldu.

Şubeden yazılı açıklamaya göre, birliğin bu haftaki toplantısında, kentteki şair ve yazarların katılımıyla ressam Çelik'in ilk şiir kitabı "Çilede açılan çiçek" değerlendirildi.

Eserin tasarım, duygusal ve sanat unsurlarının beğeni kazandığı toplantıda Çelik'in, eserinde verdiği mesajlarında dikkat çektiği aktarıldı.

Şair ve yazarların eleştirilerini dinleyen Muharrem Çelik de eseri hakkındaki değerlendirmelere önem verdiğini belirterek, şunları kaydetti:

"Şiirlerimi bazen gecenin bir vakti, bazen kalabalık bir sınıfın ortasında, bazen doğanın güzellikleri arasında, kimi zaman seyahat ederken, kimi zaman ise mutluluk anında beyaz kağıtlara döktüm. Eserin ilgi görmesi beni sevindiriyor, Şanlıurfa dışında da bazen talep geliyor. Destek veren herkese teşekkür ediyorum."

Muhabir: Rauf Maltaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: