Şanlıurfa'dan Kısa Kısa

ŞANLIURFA (A.A) - Siverek'te bir evde yılan görüldü.

ŞANLIURFA (A.A) - Siverek'te bir evde yılan görüldü.

Gülabibey Mahallesi'nde Mustafa Kılıç, tek katlı evinde yılan görmesi üzerine komşularının yardımıyla evdeki eşyalarını çıkardı. Yılanı etkisiz hale getiren Kılıç, evinin ilaçlanması için Belediyeye başvurdu.

Belediye Park ve Bahçeler Müdürü Ali Bucak, ilçede haşerelere ve sürüngenlere karşı genel ilaçlama çalışmaların da devam ettiğini kaydetti. Kılıç, toprak evde oturan vatandaşları yılan ve benzeri sürüngenlere karşı uyardı.

-HRÜ'nün bahar şenlikleri

Reklam
Reklam

Harran Üniversitenin (HRÜ) 14. Bahar Şenlikleri kapsamında Bendeniz konser verdi.

HRÜ'nün basın bürosundan yapılan açıklamaya göre, şenliklerin 3. gününde Osmanbey yerleşkesinde Bendeniz sahne aldı. Sahnede yaklaşık 3 saat kalan Bendeniz'in seslendirdiği şarkılara zaman zaman seyirciler de eşlik etti.

Konserin ardından HRÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Halil Mutlu, Bendeniz'e plaket verdi.

Muhabir: Şükrü Dolaş / Yasin Dikme

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: