Şanlıurfa'dan Kısa Kısa

ŞANLIURFA (A.A) - Siverek'te zabıta ekipleri bir otomobilin motor kısmında sıkışan kedi yavrusunu kurtardı.

ŞANLIURFA (A.A) - Siverek'te zabıta ekipleri bir otomobilin motor kısmında sıkışan kedi yavrusunu kurtardı.

Güney Mahallesinde park halindeki bir otomobilden kedi sesi duyan vatandaşlar, durumu zabıtaya bildirdi.

Olay yerine gelen zabıta ekipleri, otomobilin motor kısmına sıkışan kediyi yavrusunu kısa sürede bulunduğu yerden çıkardı.

Ekipler, çıkardıkları kedi yavrusuna süt verdi.

-"Engelleri birlikte aşıyoruz" paneli

Şanlıurfa'da Engelliler Haftası dolayısıyla "Engelleri birlikte aşıyoruz" paneli yapılacak.

Reklam
Reklam

AB Bilgi Merkezince, Şair Nabi Kültür Merkezinde yarın saat 14.00'da gerçekleştirilecek panelde, engellilerin yaşamış olduğu sıkıntılar, çözüm yolları ve engellilerin sosyal faaliyetleri ele alınacak.

Vali Yardımcısı Aylin Kırca Duman ve Şanlıurfa Belediye Başkan Yardımcısı Fevzi Yücetepe'nin katılması planlanan etkinlikte, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Engeliler Müdürlüğü Mehter ve Sıra Gecesi ekibi de sahne alacak.

-ŞUTB Başkanı Kaya'nın kabulü

Şanlıurfa Ziraat Odası meclis başkanı Ali Kaya, Şanlıurfa Ticaret Borsası Başkanlığına (ŞUTB) yeniden seçilen Mehmet Kaya'yı ziyaret etti.

ŞUTB'dan yapılan açıklamaya göre, Şanlıurfa Ziraat Odası Meclis Başkanı Ali Kaya ve üyeler geçen hafta gerçekleştirilen ŞUTB seçimlerinde güven tazeleyen Kaya'yı ziyaret ederek, tebrik etti.

Konuklarıyla bir süre görüşen Kaya, ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirtti.

Muhabir: Şükrü Dolaş / Halil Fidan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: