Şanlıurfa'dan Kısa Kısa

ŞANLIURFA (A.A) - Şanlıurfa'da akü çaldıkları iddiasıyla 3 kişi gözaltına alındı.

ŞANLIURFA (A.A) - Şanlıurfa'da akü çaldıkları iddiasıyla 3 kişi gözaltına alındı.

Emniyet Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, İpekyol Mahallesi'nde devriye gezen polis ekipleri bir araçtan akü çalmaya çalışan 3 kişiyi fark etti. Polisin "dur" ihtarına uymayarak kaçan zanlılar kısa süren kovalamacanın ardından yakalandı. Gözaltına alınan İ.A. (22), M.A. (22) ve M.A.Ö'nün (19) park halindeki araçlardan 4 akü çaldıkları öne sürüldü.

Emniyetteki işlemlerinin ardından zanlılar adliyeye sevk edildi.

-Bilim fuarı açılışı

Reklam
Reklam

Mehmet Güneş Anadolu Öğretmen Lisesinin düzenlediği bilim fuarı açıldı.

Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, fuarda öğrencilerin matematik, biyoloji, kimya, fizik, tarih, coğrafya, yabancı diller, bilişim teknolojileri, beden eğitimi ve eğitim bilimleri branşlarında hazırladıkları 42 proje yer alıyor.

İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci, açılışta yaptığı konuşmada, öğrencilerin bu tarz projelerle kendilerine olan güvenlerinin artacağını belirtti.

Okul Müdürü Halil Çiftçi ise bilimi öğrencilerin hayatlarının bir parçası durumuna getirmeyi amaçladıklarını ifade ederek, bu sayede kendilerine olan güveni arttırmayı planladıklarını söyledi.

Fuar 16 Mayıs'a kadar açık kalacak.

Muhabir: Eşber Ayaydın / Rauf Maltaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: