Şanlıurfa'dan Kısa Kısa

ŞANLIURFA (A.A) - Şanlıurfa'da çeşitli merkezlerdeki kurslara katılan kadınların hazırladığı el sanatlarından oluşan sergi açıldı.

ŞANLIURFA (A.A) - Şanlıurfa'da çeşitli merkezlerdeki kurslara katılan kadınların hazırladığı el sanatlarından oluşan sergi açıldı.

Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Balıklıgöl yerleşkesinde açılan sergide halk eğitim, kadın kültür ve kadın destek merkezlerinde kurs gören kadınların eserleri yer aldı.

Milli Eğitim Müdürü Metin İlci, emeklerinden dolayı kursiyerlere teşekkür etti, bu tür çalışmaların desteklenmesi gerektiğini kaydetti.

Açılışa Vali Yardımcısı Erdoğan Kanyılmaz, Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, ilçe milli eğitim müdürleri, okul idarecileri ve kursiyerler katıldı.

Reklam
Reklam

-Bakkallar Harran'ı gezecek

Şanlıurfa Bakkallar ve Bayiiler Odası üyeleri Harran'ı gezecek.

Oda Başkanı Mehmet Altın yaptığı yazılı açıklamada, üyeleri tanıştırmak, kaynaştırmak ve tarihi yerleri görmek amacıyla Harran ilçesine gezi düzenleyeceklerini belirtti.

Geziye yaklaşık 150 üyenin katılacağını aktaran Altun, şunları kaydetti:

"Dış ülkelerden binlerce insan her yıl burayı görmek için geliyor. Bizler ise bu tarihi değeri göremiyoruz. Bu nedenle bahar mevsimini de fırsat bilerek 26 Mayıs'ta esnaflarımızı ücretsiz olarak Harran ilçemize götüreceğiz. Geziye katılmak isteye üyelerimiz odaya başvurarak kayıt yaptırabilir."

Muhabir: Halil Fidan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: