Şanlıurfa'dan Kısa Kısa

ŞANLIURFA (A.A) - Şanlıurfa Valiliği koordinasyonunda SODES kapsamında faaliyet gösteren Ahmet Yesevi Gençlik Merkezince "Gençlik Şenliği" düzenlendi.

ŞANLIURFA (A.A) - Şanlıurfa Valiliği koordinasyonunda SODES kapsamında faaliyet gösteren Ahmet Yesevi Gençlik Merkezince "Gençlik Şenliği" düzenlendi.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Ahmet Yesevi Mahallesindeki gençlik merkezinde gerçekleştirilen etkinliğe katılan Vali Celalettin Güvenç, gençlerle sohbet etti.

Vali Güvenç, gençlerin daha iyi bir Türkiye'de yaşaması gerektiğine inandıklarını kaydetti.

Gençlere iyi bir gelecek hazırlamak için çalışmalarını sürdürdüklerini aktaran Güvenç, "İnanıyorum ki bu emekleri ve çabaları boşa çıkarmayacak, anneleri ve babaları üzmeyecek, onların ümitlerini boşa çıkarmayacaksınız. Hepiniz okuyacak, spor yapacak, güzel mesleklere sahip olacak ve anne ve babalarınızı mutlu edeceksiniz. Urfamıza, memleketimize, Türkiyemize hatta insanlığa ve dünyaya güzel hizmetler yapacaksınız" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

SODES kapsamında kente yapılan yatırımların 600 milyon TL'yi geçtiğini aktaran Güvenç, bu yöndeki projelerin artarak devam edeceğini söyledi.

Şenlikte merkezde kurs gören öğrenciler tarafından çeşitli gösteriler sunuldu. Basketbol, futbol, voleybol, masa tenisi, tenis, satranç gibi alanlarda dereceye giren öğrencilere ödülleri Vali Güvenç tarafından verildi.

Etkinliğe İl Jandarma Komutanı Albay Emin Dursun, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız ve ile davetliler katıldı.

-Vali Güvenç, İngilizce ders verdi

Vali Celalettin Güvenç, Şanlıurfa Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odasınca (SMMMO) düzenlenen İngilizce kursunu ziyaret etti.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Temel Eğitim ve Staj Merkezindeki kursa katılan Güvenç, burada kursiyerlere İngilizce ders anlattı, onlarla İngilizce pratiği yaptı.

İngilizce öğrenme hususunda kursiyerlere cesaretli olmaları ve pratik yapmaları gerektiğini söyleyen Güvenç, kendisinin İngilizceyi öğrenme ve çalışma sürecini anlattı.

Güvenç, yabancı dilin önemini vurguladı, mesleki kariyer açısından önemine değindi.

Reklam
Reklam

Ziyarette Vali Güvenç'e Oda Başkanı Nihat Taş eşlik etti.

Muhabir: Eşber Ayaydın / Yasin Dikme

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: