Şanlıurfalı Çocuklar, İstanbul'a Doyamadı

Şanlıurfa Belediyesi, Hayati Harrani Gençlik Merkezi'nde kurs gören 15 çocuğu İstanbul'a geziye gönderdi.

Şanlıurfa Belediyesi, Hayati Harrani Gençlik Merkezi'nde kurs gören 15 çocuğu İstanbul'a geziye gönderdi.

Hayati Harrani Gençlik Merkezi'ni ziyaret eden ve çocuklarla vakit geçiren İstanbul Enka Koleji öğrencileri, bu kez Şanlıurfalı çocukları İstanbul'a davet etti. Şanlıurfa Belediyesi'nin belirlediği 15 çocuk bu davet üzerine uçakla İstanbul'a gitti. İlk kez İstanbul'u gören ve ilk kez uçağa binen çocuklar Şanlıurfa'ya mutlu döndü. İstanbul'da Enka Koleji'ni ziyaret eden ve daha sonra İstanbul Üniversitesi'ni gezen Şanlıurfalı çocuklar, boğaz keyfi yaşadıklarını da belirttiler. Miniatürk'ü gezen çocuklar, Enka Koleji'nin öğrencileriyle dostluk maçı da yaptıklarını aktardılar.

Reklam
Reklam

Şanlıurfalı çocuklar, Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba'ya, İstanbul ile ilgili izlenimleri hakkında yazdıkları mektupla duygu ve düşüncelerini anlattılar. Mektuplarını Başkan Yardımcısı M.Fevzi Yücetepe'ye teslim ettiler. Yücetepe, Hayati Harrani Gençlik Merkezi'ndeki çocukların gelişimine katkı sağlamak için ellerinden geldiği ölçüde her zaman en iyi imkanları hazırlamaya çalıştıklarını söyledi. Yücetepe, çocukların kişisel gelişimlerini artırmak ve ülkelerini daha iyi tanımaları için ellerinden gelen çabayı ve gayreti gösterdiklerini ifade etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: