Şanlıurfalı Vatandaşlardan Çözüm Sürecine Destek

ŞANLIURFA (İHA) – Çözüm sürecine destek veren Şanlıurfalılar, süreçten umutlu olduklarını ifade etti.Şanlıurfalı vatandaşlar, çözüm...

ŞANLIURFA (İHA) – Çözüm sürecine destek veren Şanlıurfalılar, süreçten umutlu olduklarını ifade etti.

Şanlıurfalı vatandaşlar, çözüm sürecine destek veriyor. “Halkın bir kısmı karşı çıksa da, destek veren çok fazla” diyen Fadıl Buzlucan, “Kesinlikle çok iyi bir süreç. Artık şehit haberleriyle uyanmıyoruz, bundan daha iyisi olabilir mi? Kardeş kavgası son bulacak, ülkemiz refaha kavuşacak. Herkes istediğini yaşamakta özgürdür; isteyen istediği dili kullanabilir. Tek bayrak altında hepimiz yaşayacağız; bundan iyisi olamaz. Bu süreçten umutluyuz; bundan sonra savaş olmayacak” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Çözüm süreci hakkında konuşan bir başka vatandaş Aziz Şahzeroğlu ise, “Türkiye’nin bu sürece ihtiyacı vardı zaten. Çok gereksiz bir kardeş kavgasıydı; sonuçta hepimiz aynı kültürden gelmiş, aynı çatı altında yaşamış insanlarız. İlla ki sorun çıkartanlar olacaktır ama devletimizin bunlara aldırış etmeyip, çözümü sonuna kadar götüreceğinden eminim. Bu yersiz yere savaşlar sona erecek, ülkemiz huzura erecek” ifadelerini kullandı.

İsmail Esmeray da, “Bu konuda kim ne derse desin; biz çözümün olacağına gönülden inanıyoruz” diyerek, sürece destek verdiğini söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: