Şanlıurfa'nın Güneybatı Çevre Yolu Faaliyete Giriyor

Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, çevre yolunun en geç ekim ayının ortasında trafiğe açılacağını söyledi. Güvenç,...

Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, çevre yolunun en geç ekim ayının ortasında trafiğe açılacağını söyledi. Güvenç, “Şanlıurfa Çevre Yolu'nun toplam 18 kilometrelik bölümü aşağı yukarı açılışa hazır halde. İnşallah ay sonu veya en geç Ekim ayının ikinci haftası bu 18 kilometrelik yolu trafiğe açarız.” dedi.

Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, TOKİ ve Evren Sanayi mevkiinde yapımı devam eden 18 kilometrelik, Şanlıurfa ve Akçakale yolunu bağlayacak olan Şanlıurfa Güneybatı Çevre Yolu’nda incelemelerde bulundu. Vali Güvenç’e, Karayolları 9. Bölge Müdürü Şamil Gülen ve yüklenici firma yetkilileri eşlik etti.

Reklam
Reklam

Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Vali Güvenç, Karayolları 9. Bölge Müdürü Şamil Gülen’den, yol yapımı ve süreç hakkında bilgi aldı. Çevre yolunun bağlantı köprüsü üzerinde bir açıklama yapan Güvenç, çevre yolunun en geç ekim ayının ortasında trafiğe açılacağını kaydetti. Güvenç, “Karayolları bölge müdürümüzle, Şanlıurfa Çevre Yolu'nu gezdik, memnuniyet verici çalışmaları yerinde gördük. Toplam 18 kilometrelik bölüm aşağı yukarı açılışa hazır halde. Zaten fiilen vatandaşlarımız kullanmaya başlamışlar. İnşallah ay sonu veya en geç ekim ayının ikinci haftası bu 18 kilometrelik yolu trafiğe açarız. Şanlıurfa adına, müteahhitlerimize ve bölge müdürümüze teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Karayolları 9. Bölge Müdürü Şamil Gülen ise Vali Celalettin Güvenç ve Şanlıurfa halkının kendilerine göstermiş olduğu ilgiden dolayı onur duyduklarını ifade ederek, “Bu iş de çok kısa sürede toparlandı. Sayın valimizin bahsettiği gibi en geç ekim ayının ikinci haftası trafiğe açıyoruz.” şeklinde konuştu.

İncelemenin ardından Ertuğrul Gazi İlköğretim Okulu'na geçen Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, veliler ve öğrencilerle sohbet etti. Okul bahçesinde bulunan çocuklara şeker dağıtan Vali Güvenç, öğrenci velileriyle de görüşerek, özellikle çocukların okullarını aksatmaması ve kız çocuklarının okula gönderilmesi istedi. Vali Celalettin Güvenç’e, okul ziyaretinde İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Pala da eşlik etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz