Şanlıurfaspor-Ankaragücü Maçı

Şanlıurfaspor kendi evinde Ankaragücü’nü konuk eti. 5 Gol atılan karşılaşmada gülen taraf ev sahibi takım oldu...

Şanlıurfaspor ligin 5. haftasında kendi evinde başkent ekibi Ankaragücü’nü konuk etti. Hedef mutlak galibiyet.

PTT 1. Lig’in yeni ve iddialı ekiplerinden Şanlıurfaspor geçtiğimiz hafta Kartalspor karşısında sergilediği futbolla göz doldurdu. Ceylanlar, Tonya Tisdell’in kaydettiği gol ve alınan 3 puanla ligdeki kötü gidişe dur dedi.

5. haftada Ankaragücü ile karşılaşan sarı-yeşilli ekipte hazırlıklar tamamlandı. Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Bahri Kaya takımdaki uyumu arttırmak için yeni taktikler üzerinde çalıştığı öğrenildi.

Reklam
Reklam

Son dört haftada alınan 1 mağlubiyet, 2 beraberlik 1 de galibiyet maçı ile vasat bir performans sergileyen Şanlıurfaspor 5 puanla ligde 10. sırada yer alıyor.

Kulüp yönetimi hedefinde taraftarı stada çekebilmek yatıyordu. Bu amaçla geçtiğimiz gün bilet fiyatları aşağı çekildi. Buna göre kale arkası bilet fiyatı,7 TL’den 5 TL’ye, 12 TL olan Maraton tribün bilet ücreti 10 TL’ye, Numaralı ise 25 TL’den 15 TL’ye indirildi.

GAP Arena Stadı’nda saat 15.00’te başlayan karşılaşmayı Manisa Bölgesi Üst Klasman hakemlerinden Koray Gençerler yönetti. Şanlıurfaspor, Serkan ve Gökhan’ın gollerine Kıvanç, Özgür ve Serdar’ın golleriyle karşılık vererek 3-2 kazanmasını bildi.

İşte o karşılaşmadan detaylar,

Stadın kapıları saat 12.30’da açıldı.

STAD: GAP ARENA

SAAT: 15.00

HAKEM: KORAY GENÇERLER

SARI KART: Tonya Tisdell(8’)…(Şanlıurfaspor) ……………..(Ankaragücü)

KIRMIZI KART: …………….(Şanlıurfaspor) ……………..(Ankaragücü)

GOLLER: Kıvanç (35’), Özgür (70’), Serdar (75’) (Şanlıurfaspor) Serkan (51’), Gökhan (62') (Ankaragücü)

Reklam
Reklam

ŞANLIURFASPOR:

1. ATACAN ÖZTÜRK, 80. İZZET KAYA , 5. YİĞİTCAN ERDOĞAN 63. RAMAZAN SAL ,22. KAĞAN TİMURCİN KONUK, 25. MUSTAFA KORAY AVCI 66. KIVANÇ KARAKAŞ , 27. ALFRED SANKOH, 88. ÖZGÜR ÖZKAYA, 24. GÖKHAN GÜLEÇ, 2. TONIA D. TISDELL

ANKARAGÜCÜ:

23. GÖKHAN AKKAN, 71. ORHAN EVCİ , 13. MEHMET TAŞCI 80. ÜMİT KURT, 33. AYTAÇ ÖDEN,6. BİLAL GÜLDEN, 8. MERT ERDOĞAN 57. SERKAN ŞİRİN, 10. TİMUR BAYRAM ÖZGÖZ , 14. GÖKHAN ERDOĞAN, 95. HASAN AYAROĞLU

KARŞILAŞMADA İLK YARI:

DAKİKA1: Başlama vuruşunun ardından oyun karşılıklı ataklarla başladı. Her iki takımın da bir hayli hareketli olduğu gözleniyor. Maça hızlı bir başlangıç yapıldı. Şanlıurfaspor ve az sayıdaki Ankaragücü taraftarı stadı tezahüratlarla inletiyor.

DAKİKA5: Oyun bu dakikalarda orta sahaya hapsolmuş durumda. Sık sık taç atışları kullanılıyor.

DAKİKA8: Orta sahada yükselen top Tonya Tisdell’in önüne düştü. Kaleye doğru hızla ilerleyen Tisdell’i kaleci Gökhan durdurdu. Tonya Tisdell bu pozisyon sonrası SARI KART gördü.

DAKİKA11: Tonya Tisdell kaleye doğru giderken sert bir hareketle durduruldu. Yere düşen Tisdell’in durumuna hakem serbest vuruş hakkı verdi. Koray’ın ortaladığı top kaleci Gökhan’da kaldı.

Reklam
Reklam

DAKİKA13: Ankaragücü ilk tehlikeli pozisyonunu bu dakikada gerçekleştirdi. Yumuşak vuruş Urfaspor kalecisi Atacan’da kaldı.

DAKİKA18: Ankaragücü’nde kaleci Gökhan topsuz alanda bir sakatlık geçirdi. Tedaviye alındı.

DAKİKA24: Hakem sıcak hava nedeniyle su molası verdi.

DAKİKA26: Kaleci Gökhan buygün kalesinde adeta devleşti. Tisdell’in hızlı geliştirdiği pozisyonu bir kez daha durdurmayı başardı. Şanlıurfaspor için şanssız anlar.

DAKİKA32: Ankaragücü’nün kaydettiği gol ofsayt gerekçesiyle kabuledilmedi. Gol geçersiz sayıldı.

DAKİKA34: Koray Avcı’nın kafa vuruşu az farkla dışarı çıktı.

VE GOOOOOLLLLLLL

DAKİKA35: Şanlıurfaspor Kıvanç’ın attığı gol ile 1-0 öne geçti.

DAKİKA42: Koray Avcı’nın 30 metreden doğrudan kullandığı serbest vuruş bir metre farkla süt direkten dışarı çıktı.

DAKİKA45: Ceza alanının kenar çizgisinde düşen Kıvanç’ın pozisyonuna hakem penaltı verdi. Şanlıurfaspor penaltı kullanacak. Penaltıyı Koray Avcı kullandı. Top filelerle buluşamadı. Kaleci Gökhan müdahalesiyle topu dışarı çıkardı.

Reklam
Reklam

45+3: İlk yarıya 3 dakika oynanmamış zaman ilave edildi. Başka gol kaydedilemeyince ilk yarı 1-0 Şanlıurfaspor’un üstünlüğü ile sona erdi.ü

KARŞILAŞMADA İKİNCİ YARI:

DAKİKA46: Şanlıurfaspor’da Gökhan Güleç atağıyla hızlı başlayan ikinci yarıda top üst direkten dışarı çıktı.

DAKİKA47: Şanlıurfaspor bu dakikada serbest vuruş kullandı. Top savunmanın müdahalesiyle taça çıktı.

DAKİKA51: Ankaragücü Serkan’ın kafa golüyle beraberliği yakaladı. Şanlıurfaspor 1-1 Ankaragücü.

DAKİKA53: Ankaragücü ikinci gol için bastırdı. Kale önünde yaşanan karambolda top kornere çıktı.

DAKİKA60: Şanlıurfaspor inanılmaz bir gol fırsatından yaralanamadı. Yapılan ortayı almak için kaleci uzandı. Top elinden sekti, Şanlıurfaspor’da Özgür topu önünde buldu. Bekletmeden vurdu. Top yan direkten dışarı çıktı.

DAKİKA62: Ankaragücü Gökhan Erdoğan’ın atığı golle 2-1 öne geçer.

VE GOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

DAKİKA70: Özgür Özkaya Şanlıurfaspor’u beraberliğe taşıyan golü attı. Yapılan ortaya kafayla yükselen Özgür topu filelerle buluşturdu.

Reklam
Reklam

GOOOOOLLLLLLLLLLLLLLL

DAKİKA75: Şanlıurfaspor Serdar ile penaltı kullandı. Filelerle buluşan penaltı vuruşu Şanlıurfaspor’u 3-2 öne taşıdı. Şanlıurfaspor 3-2 Ankaragücü

DAKİKA86: Ankaragücü beraberlik için bastırıyor.

DAKİKA87: Şanlıurfaspor sürpriz son dakika golü yememek için defansa çekildi.

DAKİKA88:Ankaragücü Timur ile hareketlendi. Sol kanattan geliştirilen atak kornere çıktı. Köşe vuruşundan sonuç alınamadı.

DAKİKA90+4: Oyuna 4 dakika ilave edildi. Uzatma dakikalarında başka gol kaydedilemeyince karşılaşma 3-2 Şanlıurfaspor’un üstünlüğü ile sona erdi.

Şanlıurfaspor puanını 8’e çıkardı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: