Şanlıurfaspor-Antalyaspor maçı canlı yayınla TRT Spor'da

PTT 1. Lig'de 19. hafta Şanlıurfaspor-Antalyaspor maçıyla başlıyor. 1. Lig'in iki güçlü ekibi Şanlıurfaspor ve Antalyaspor GAP Arena'da karşılaşacak. Saat 18.30'da başlayacak Şanlıurfaspor-Antalyaspor karşılaşmasını hakem Mete Kalkavan yönetecek. Maç TRT Spor'dan canlı yayınlanacak.

PTT 1. Lig'in 19. haftası Şanlıurfaspor-Antalyaspor maçıyla açılacak. Bu sezon iyi bir kadro kuran ve Süper Lig'e yükselme iddiasını sürdüren Şanlıurfaspor ve Antalyaspor, GAP Arena'da kozlarını paylaşacak. Nefesleri kesecek karşılaşmada hakem Mete Kalkavan düdük çalacak. Ceyhun Sesigüzel ve İlker Takpak ise yardımcı hakem olarak görev yapacak. GAP Arena'da oynanacak karşılaşma saat 18.30'da başlayacak. Şanlıurfaspor-Antalyaspor maçını canlı yayınla TRT Spor ekrana getirecek.

ŞANLIURFASPOR-ANTALYASPOR MAÇI MUHTEMEL 11'LERİ

Reklam
Reklam

SAAT: 18.30

YAYIN: TRT Spor

STAT: GAP Arena

HAKEMLER: Mete Kalkavan, Ceyhun Sesigüzel, İlker Takpak

ŞANLIURFASPOR: Fevzi Elmas, Hüseyin Tok, Onur Akbay, Veli Kızılkaya, Gökhan Alsan, Kenan Karışık, Rodrigo Tello, Volkan Okumak, Abdülkadir Özgen, Eldin Adilovic, Simon Zenke

TEKNİK DİREKTÖR: Cihat Arslan

ANTALYASPOR: Saso Fornezzi, Adem Alkaşi, Can Arat, Lokman Gör, Mehmet Sedef, Osman Çelik, Sakib Aytaç, Erman Kılıç, Zeki Yıldırım, Ahmet Aras, Gökhan Karadeniz

TEKNİK DİREKTÖR: Hami Mandıralı

Lige yaptığı iyi başlangıca rağmen devam eden haftalardan sahadan sıklıkla beraberlikle ayrılan Şanlıurfaspor, ligin 5. sırasında yer alıyor. 18 maçta 7 galibiyet, 7 beraberlik ve 4 yenilgi alan Şanlıurfaspor'un 28 puanı bulunuyor. Süper Lig'e çıkmak isteyen ve iddialı bir durumda bulunan Şanlıurfaspor, bu anlamda Antalyaspor maçını kazanarak sıralamada yükselmeyi hedefliyor. Sakat ya da cezalı bir ismi bulunmayan Şanlıurfaspor, bu maçta gol ayakları olan Simon Zenke ve Eldin Adilovic'e güveniyor.

Reklam
Reklam

Diğer yandan geçen sezon Süper Lig'e veda ederek hem futbolseverleri şaşırtan, hemde taraftarını üzen Antalyaspor, bu akşam deplasmanda zorlu geçecek karşılaşmadan galibiyetle evine dönemyi umut ediyor. Bu sezon en fazla gol atan ismi olan Lamine Diarra'nın yokluğunda Gökhan Karadeniz, Ahmet Aras ve Erman Kılıç'a güvenen Antalyaspor maçı kazanırsa 4. sırada yer aldığı puan tablosundaki yükselişini sürdürecek.

İki takım sezonun ilk yarısında Antalya'da, Akdeniz Üniversitesi Stadı'nda karşılaşmıştı. Karşılaşmayı Hakan Arslan'ın kendi kalesine attığı golle 1-0 ev sahibi Antalyaspor kazanmıştı.