Şanlıurfaspor kongresi iptal edildi!

Şanlıurfaspor kongresi yeterli çoğunluk sağlanamadığı için ileri bir tarihe ertelendi…

Saat 10.00'da Şanlıurfaspor Klüp Tesisleri'nde kongre için hazırlıklar tamamlandı. Ancak yeterli çoğunluk sağlanamadığı için kogre ileri bir tarihe ertelendi. 490 delegeden sadece 2’si seçimli kongre için salona geldi. Uzun süre beklenmesine rağmen 3’te 2’lik çoğunluk sağlanamayınca kongre 9 Haziran’a ertelendi. 9 Haziran’da çoğunluk aranmaksızın kongre yapılacak.

"DELEGE KARARLARINA SAYGILIYIZ"

Delegelerin sergilemiş oldukları hareket ve kararlarına saygılı olduklarını belirten Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Cafer, “Tabi biz her zaman olduğu gibi Urfaspor’un sahibi olan delegelerin buna karar vereceğine inanıyoruz. Doğrusunu onlar yapacaklardır” dedi.

Reklam
Reklam

"490 DELGEDEN SADECE 2'Sİ GELDİ"

Mehmet Cafer yaşananları şöyle özetledi, “Bugün 2 Haziran 490 delegemizin 3’te ikisinin toplanması gerekiyordu. Çoğunluk sağlanmadığı için daha doğrusu hiç kimse gelmedi. Bakın şimdi karşıda iki tane delege gelmiş, başka da gelen yok. İnşallah 9 Haziran’da çoğunluk aranmaksızın liste veya listeler oluşur, Urfaspor’un hayrına oluşacak listeler oluşur. Şanlıurfaspor’u daha ileriye taşıyacak bir yönetim gelir. Buna da sağduyu ile Urfaspor’un sahibi olan delegeler karar verecektir. Yani delegelerin adına da bir başkası gelemez. Onun için İnşallah Urfaspor hayrına ilerisi için 9 Haziran’da delegelerimiz hayırlı karalar verirler.”

"DELEGELERİMİZİN TASVİP ETMEDİĞİ OLAYLAR OLDU"

Bir basın mensubunun “Sizce delegeler neden kongreye gelmedi?” yönündeki soruyu ise Mehmet Cafer şu sözlerle açıkladı, “Urfa’daki delegelerimizin tasvip etmediği olaylar oldu. Ondan dolayı diye düşünüyorum.”

Mevcut başkan Kemal Saraçoğlu'nun aday olmayacağını açıkladığı kongrede 10'dan fazla ismin yarışacağı bildiriliyordu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz