Şanlıurfaspor'da transferde son durum

Şanlıurfaspor'da transfer çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor.

İşte titiz bir şekilde devam ettiği öğrenilen transfer dosyasında son durum,

2012-2013 Futbol Sezonu, Bank Asya 1. Lig yeni ekiplerinden Şanlıurfaspor, transfer çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Yoğun bir tempo ve sorunsuz olarak devam ettiği öğrenilen transfer çalışmalarında, şu ana kadar birçok isim ile görüşüldüğü öğrenildi. Klupte transfer çalışmaları ve hangi isimlerle görüşüldüğü sır gibi saklanıyor. Olası bir olumsuzluğa mahal vermemek için imzalar atılmayana kadar isimler açıklanmıyor.

Reklam
Reklam

7 İÇ TRANSFERDE İMZALAR SALI GÜNÜ

Şanlıurfaspor Kulübünden edinilen bilgiye göre; şu ana kadar devam eden çalışmalarda 7 iç transferin yapıldığı öğrenildi. İç transferde imzalar Salı günü (yarın) atılacak.

TRANSFER KESİNLİK KAZANMADAN AÇIKLAMA YAPILMIYOR

Dış transfer çalışmalarında ise şu an için 2 yabancı oyuncuyla prensipte anlaşmaya varıldığı öğrenildi. Anlaşmanın kesinlik kazanması halinde; açıklamanın klup basın sözcülüğü aracılığıyla en kısa sürede tüm Şanlıurfa kamuoyuna duyurulacağı belirtildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz