Şanlıurfasporlu Taraftarlar İstanbul'a Gitti

ŞANLIURFA (A.A) - Şanlıurfasporlu taraftarlar, Kartalspor - Şanlıurfaspor maçında takımlarını destekleme amacıyla İstanbul'a gitti.

ŞANLIURFA (A.A) - Şanlıurfasporlu taraftarlar, Kartalspor - Şanlıurfaspor maçında takımlarını destekleme amacıyla İstanbul'a gitti.

Şehir merkezinde toplanan yaklaşık bin kişilik taraftar topluluğu, PTT 1. Lig'de yarın oynanacak Kartalspor - Şanlıurfaspor maçını desteklemek için İstanbul'a hareket etti.

Şanlıurfaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Ali Çiçek, yaptığı açıklamada, takımlarını deplasmanda da yalnız bırakmamak için kulübün tahsis ettiği 5 otobüsle yola çıkacaklarını belirtti.

Deplasmandan 3 puan çıkarabilmeyi ümit ettiklerini ifade eden Çiçek, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"Orada elimizden geldiğince takımımıza destek vereceğiz. Deplasmandan 3 puan alıp geleceğimize inanıyoruz. İstanbul'daki her semtteki hemşehrilerimiz stada gelerek hep birlikte takımımıza destek vereceğiz. Bize ayrılan kontenjanı da yönetimimizin girişimleriyle artırdık. Güzel bir atmosferde karşılaşmanın oynanacağını tahmin ediyorum."

Muhabir: Rauf Maltaş / Veli Gürgah

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz