Şanslı kursiyerler ödüllerini aldı

Okuma-Yazma Kursu’na katılanlar ödüllerini aldılar.

Gemlik Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü’nce açılan Okuma-Yazma Kursu’na katılanlar arasında yapılan çekilişte buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, dizüstü bilgisayar ve Singer dikiş makinesi kazanan şanslı kursiyerler ödüllerini aldılar.

Gemlik Rotary Kulübü’nün yıllardır Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nün açtığı Okuma - Yazma Kurslarına sponsorluk yapması yanında bu yıl, kursa katılmayı çekici hale getirmek için kursa katılanlar arasında birer kursiyere buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, dizüstü bilgisayarın kura ile armağan edilmesini kararlaştırıldı.Bu arada Gemlik Singer Dikiş Makinesi Bayii de bir adet dikiş makinası armağan etti.

Reklam
Reklam

16 Haziran 2011 günü Halk Eğitim Merkezi bahçesinde yapılan belge töreni öncesinde, okuma yazma kursuna katılan 135 kursiyer arasında yapılan çekilişte, armağanlar kura ile belirlendi.

ARMAĞANLARINI ALDILAR Halk Eğitim Merke zi’nce Belediye Düğün Salonu’nda açılan sergide izleyenlere teşhir edilen armağanlar, Cumartesi günü sahiplerine verildi.

Gemlik Rotary Kulübü Dönem Başkanı Nilüfer Toprakçı ile Halk Eğitim Müdürlüğü temsilcisinin katıldı ğı teslim töreninde şanslı kursiyerler hediyelerini aldılar.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz