Şanslı Masanın Hesaplarını Avm Ödedi

Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi (AVM), ziyaretçileri için hazırladığı eğlenceli sürpriz etkinliklerine, “Şanslı Masa” ile...

Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi (AVM), ziyaretçileri için hazırladığı eğlenceli sürpriz etkinliklerine, “Şanslı Masa” ile bir yenisini daha ekledi.

Artık Piazza’da herkes, bilmeden Şanslı Masa’ya oturup günün talihlisi olma imkanı yakalıyor. Daha önceden Piazza AVYM tarafından belirlenmiş şanslı masalara oturan konukların, masadan kalkmak üzereyken, yanlarına gelen Piazza AVYM yetkilileri “Tebrikler, Piazza’nın şanslı masasısınız” diyerek masanın hesabını ödediler. Ziyaretçiler aynı anda hem şaşkınlık hem de mutluluğu bir arada yaşarken, unutamayacakları bir anı yaşamanın keyfiyle AVM’den ayrıldılar.

Reklam
Reklam

Haftanın her günü farklı etkinliklerle ziyaretçilerine sürprizler yaşatan Piazza AVM’de, hafta içi 12.00-14.00 arası “Şanslı Masa” uygulaması yapılıyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz