Şantiye Baskınında Ölen İşçi Toprağa Verildi

Ağrı’nın Doğubeyazıt ilçesinde bir grup PKK’lı terörist tarafından öldürülen şantiye işçisi Mehmet Karatürk, memleketi Kayseri’de...

Ağrı’nın Doğubeyazıt ilçesinde bir grup PKK’lı terörist tarafından öldürülen şantiye işçisi Mehmet Karatürk, memleketi Kayseri’de son yolculuğuna uğurlandı.

Hunat Camii'nde kılınan cenaze namazına; AK Parti Milletvekilleri Ahmet Öksüzkaya, İsmail Tamer, Kayseri Valisi Şerif Yılmaz, Garnizon Komutanı Ali Demiral, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Birol Aydın, hayatını kaybeden Mehmet Karatürk’ün babası Mahmut Karatürk ve çok sayıda yakını katıldı.

Mehmet Karatürk’ün Ramazan Bayramı'ndan sonra babasının yanına çalışmaya gittiği öğrenildi. Baba Mahmut Karatürk, oğlunun cenaze namazında ağlamamak için kendini zor tuttu. Cenaze namazında polis ekipleri geniş çaplı güvenlik önlemi alırken, Mehmet Karatürk'ün cenazesi Erkilet Mezarlığında toprağa verildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: