Şantiyede Ölen Işçilerin Cesetleri Adli Tıp Kurumu'na Gönderildi

Ümraniye’de, çalıştıkları inşaatın şantiyesinde ölü bulunan 4 işçinin cesedi, polisin yaptığı incelemenin ardından otopsi yapılmak...

Ümraniye’de, çalıştıkları inşaatın şantiyesinde ölü bulunan 4 işçinin cesedi, polisin yaptığı incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

Necip Fazıl Mahallesi İlelebet Sokak üzerinde bulunan şantiyede, Recep Cırıl (52) oğlu Adem Cırıl (22) ile Mustafa Bayrak (18) ve Ahmet Tiryaki (23)'niniş başı yapmadığını fark eden diğer işçiler, bu kişilerin kaldığı konteynere gitti. 4 işçinin yataklarında hareketsiz yattığını gören arkadaşları durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık görevlileri de yaptıkları muayenede 4 işçinin hayatını kaybettiğini belirledi.

Reklam
Reklam

İhbar üzerine şantiyeye gelen polis ekipleri, güvenlik önlemleri aldıktan sonra geniş çaplı incelemelerde bulundu. Firmanın Kurumsal İletişim Direktörü Selvin Oyman, konuşla ilgili açıklamada bulundu. Oyman, savcının konuyla ilgili incelemelerinin sürdüğünü, işçilerin ölüm nedeninin bilinmediğini söyledi. İşçilerin gaz kaçağından öldükleri yönündeki iddiaları da cevaplayan Oyman Şunları söyledi: “Buna çok ihtimal vermiyorum. Bu konteynerler radyatör sistemiyle ısıtılıyor. Net konuşmamız için resmi raporları almamız gerekiyor”.

Savcının ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarını tamamlamasının ardından, işçilerin cesetleri konteynerden alınarak İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne ait cenaze nakil aracına konuldu. Cesetler daha sonra, otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: