Sapanca Akademispor, Türkiye Şampiyonası’na Gidiyor

Türkiye Futbol Federasyonu, U-15 Türkiye Futbol Şampiyonası’nda Sakarya’yı temsil edecek olan Sapanca Akademispor, birinci kademe müsabakaları için Bolu’ya gidiyor.

Türkiye Futbol Federasyonu, U-15 Türkiye Futbol Şampiyonası’nda Sakarya’yı temsil edecek olan Sapanca Akademispor, birinci kademe müsabakaları için Bolu’ya gidiyor. Şampiyonada Sapanca ve Sakarya’yı temsil edecekleri için mutlu olduklarını belirten Kulüp Başkanı Osman Kubilay, AA muhabirine, amaçlarının gruptan lider çıkarak 2’nci kademe müsabakalarına katılmak olduğunu anlattı. Bolu grubunda 6 takımın 2’nci kademe müsabakalarına katılmak için mücadele edeceğini aktaran Kubilay, “U15 futbol takımımız, Türkiye Şampiyonası Bolu grubunda Sakarya’yı temsil edecek. 13-16 Mart tarihlerinde Bolu’da kampa girecek takımımız diğer illerden gelen 6 takımla grup müsabakaları yapacak. Grubumuzu lider bitiren ekip 2’nci kademe Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazanacak” diye konuştu. Teknik heyet ve yönetim olarak oyuncularına güvenlerinin tam olduğunu vurgulayan Kubilay, şöyle konuştu: “İnşallah Sapanca’nın gururu çocuklarımız bu sefer de Sakarya’nın gururu olacak. Teknik heyet ve yöneticiler olarak çocuklarımızın bu ana kadar gösterdikleri başarıyı grup maçlarında göstereceklerine inanıyoruz. Tüm Sapanca’nın da desteğini bekliyoruz. Bu şampiyona hem kulübümüz hem de ilçemiz ve Sakarya’nın reklamı bakımından da iyi olacak. Biz çocuklarımıza güveniyoruz. Onlarla gurur duyuyoruz. Teknik ekip ve yönetim olarak U15 Türkiye Şampiyonasına kilitlenmiş durumdayız. İnşallah orada başarılı bir sonuç elde edip U19 Türkiye Şampiyonası’na hazırlanacağız.”

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: