Sapanca Akademispor’da Nuriosmaniyespor Maçının Hazırlıkları Sürüyor

Amatör küme takımlarından Sapanca Akademispor, hafta sonu sahasında oynayacağı Nuriosmaniyespor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Amatör küme takımlarından Sapanca Akademispor, hafta sonu sahasında oynayacağı Nuriosmaniyespor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Teknik Direktör Ufuk Yüzücü yönetiminde yaklaşık 2 saat süren antrenman şut ve taktik ağırlıklı olarak gerçekleşti. Her maçı ayrı değerlendirip hazırlandıklarına dikkati çeken Yüzücü, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde karşılaşacakları tüm rakiplerini ciddiye aldıklarını ancak Nuriosmaniyespor’un daha da fazla dikkat edilmesi gereken bir ekip olduğunu anlattı. Sahalarında oynayacakları karşılaşmada 3 puan almak istediklerini belirten Yüzücü, “Haftaya oynayacağımız Sarılacalarspor’da güçlü bir ekip. Her iki karşılaşmada bizim için çok önemli. Bu iki karşılaşmadan üçer puan alabilirsek ligin ikinci yarısına girmeden fikstürde kopmalar yaşabilinir. 'Bu da ligin ikinci yarısında bizi rahatlatır' diye düşünüyorum. Çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Takımımızdaki tüm futbolcuların performanslarını daha iyi seviyelere çıkarmak için çalışıyoruz. Yönetim ve futbolcular tek bir hedefe kitlendik, o da şampiyonluk. Evimizde oynayacağımız Nuriosmaniyespor karşılaşmasında tüm Sapancalıları yanımızda görmek istiyoruz” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: