Sapanca’da Asayiş Denetimleri Yapıldı

Sapanca'da, İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından asayiş ve trafik uygulaması yapıldı.Sapanca Sulh Ceza Mahkemesinden alınan...

Sapanca'da, İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından asayiş ve trafik uygulaması yapıldı.

Sapanca Sulh Ceza Mahkemesinden alınan izinle gerçekleşen denetimler haftasonu gerçekleşti. Denetimler çerçevesinde ilçe giriş ve çıkışlarında, umuma açık yerler ve içkili eğlence yerlerinde kimlik sorgulaması gerçekleştirildi, evrak kontrolü yapıldı. İki gün süren denetimlerde kaydı sorgulanan 125 şahıstan haklarında arama kararı olan 2 şahıs tutuklanarak adli makamlara sevk edildi. İlçe giriş çıkışlarında yapılan trafik denetimlerinde ise sorgulaması yapılan 80 araçtan evraklarında eksikleri bulunan 5 araç trafikten men edildi.

Reklam
Reklam

Diğer bir uygulama ise ilçede sayıları hızla artan Motosiklet ve ATV türü araçlara yönelik yapıldı. Kontrollerde tescilsiz veya sürücüsünün A2 sınıfı ehliyeti olmayan 20 araca cezai işlem uygulanırken tescili olmayan araçlar trafikten men edildi.

Sapanca Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada kontrollerin artarak devam edeceği belirtildi. Açıklamada ayrıca, ATV ve motosiklet kullanan vatandaşların araçlarını tescil ettirmeleri, kullanmak için A2 sınıfı ehliyet almaları ve yaşanabilecek kazalarda üzücü tablolarla karşılaşmamak için kask takmaları istendi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: