Sapanca'da av bayii soyuldu

Sakarya'nın Sapanca ilçesinde, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, av bayiinin camını kırarak vitrinde bulunan...

Sakarya'nın Sapanca ilçesinde, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, av bayiinin camını kırarak vitrinde bulunan 1 otomatik tüfek, 6 kuru sıkı tabanca ile 6 av bıçağını çaldı.
Rüstempaşa Mahallesi İstiklal Caddesi'nde, Mevlüt Kahraman'a (41) ait av bayiine gece saatlerinde gelen kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, bayinin camını kırdı. Vitrinde bulunan 6 kurusıkı tabanca, 1 adet otomatik tüfek ve 6 adet av bıçağını çalan kişi ya da kişiler kaçtı.
Hırsızlık, sabah saatlerinde iş yerinin camının kırık olduğunu gören bir vatandaşın ihbarı üzerine ortaya çıktı. Olay yerine gelen polis, bayinin sahibi Karaman'a telefonla ulaşarak hırsızlığı haber verdi. Olay yeri inceleme ekibi de iş yerinde inceleme yaparak delil aradı.
İş yeri sahibi Kahraman, maddi zararının 2 bin 500 lira civarında olduğunu söyledi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz