Sapanca’da Yaz Spor Okulları açılıyor

Sapanca Belediyesi ve İlçe Spor Müdürlüğü iş birliğinde düzenlenen Yaz Spor Okulları 6 Temmuz Cumartesi günü gerçekleştirilecek açılış töreniyle başlayacak.Yaz Spor Okulları 6 Temmuz Cumartesi günü saat 10.00’da Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşecek olan açılış töreni ile başlayacak.

Sapanca Belediyesi ve İlçe Spor Müdürlüğü iş birliğinde düzenlenen Yaz Spor Okulları 6 Temmuz Cumartesi günü gerçekleştirilecek açılış töreniyle başlayacak.
Yaz Spor Okulları 6 Temmuz Cumartesi günü saat 10.00’da Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşecek olan açılış töreni ile başlayacak. Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, “Yaz dönemi boyunca çocuklarımıza ücretsiz eğitim verecek olan Yaz Spor Okulları gençlerimizin yaz tatillerini en iyi ve en sağlıklı şekilde geçirmelerini, serbest zamanlarını nitelikli bir şekilde değerlendirmeleri, kötü alışkanlıklardan uzak sağlıklı bireyler olarak yetiştirilmelerini hedefliyor. 13 branşta 550 sporcunun katılımıyla açılışı gerçekleşecek olan Yaz Spor Okulları’na tüm halkımızı davet ediyor, genç sporcularımıza hayırlı olmasını diliyorum” diye belirtti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz