Şaphane'de Seminer

Kütahya Şaphane'de İsmet Topaloğlu'nun konuşmacı olarak katıldığı 'Hayatı Yakalayan Konuşmalar' konulu seminer, ilgi gördü.

Kütahya Şaphane'de İsmet Topaloğlu'nun konuşmacı olarak katıldığı 'Hayatı Yakalayan Konuşmalar' konulu seminer, ilgi gördü.

Milli Eğitim ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliği ile 'Okullar Hayat Olsun' projesi kapsamında düzenlenen İsmet Topaloğlu ile Hayatı Yakalayan Konuşmalar,Görgü ve Nezaket Kuralları konulu seminer büyük ilgi gördü.

İnsan konuşmaları ve sesin doğru ve etkili kullanımı konusunda yetiştirilmiş dünyadaki 26 kişiden biri olan İsmet Topaloğlu Şaphane ilçesinde öğrenciler ve halkla buluşmaktan memnuniyet duyduğunu belirtti.

Reklam
Reklam

Etkili konuşma ve ikna teknikleri konusunda eğitimler veren İsmet Topaloğlu, Şaphane İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Halk Eğitim Merkez Müdürlüğünün yaptığı çalışma sonucu ilçede kurum daire amirleri ile vatandaşlara yönelik dili etkili kullanma konusunda bilgiler verdi.

Anlaşılmayı beklemektense anlatmayı denemek konularında bilgiler veren Topaloğlu, Şaphane ilköğretim okullarında verdiği konferanstan sonra Belediye Sinama Salonu'nda daire amirleri ve halkla buluştu.

İnsan konuşmalarında sesin doğru kullanımı ve dili en iyi şekilde kullanma konularında konuşan Topaloğlu'na, Şaphane'de öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz