Sarah Palin'in kostüm ve maskeleri satışta

ABD'de her yıl 31 Ekim'de kutlanan Cadılar Bayramı hazırlıkları için ülke genelinde hazırlıklar sürüyor. ABD’lilerin cadılar bayramı için harcamalarının tutarı milyar dolarla ifade ediliyor.

LOS ANGELES (ANKA)- Arda Sayıner bildiriyor - ABD'de her yıl 31 Ekim'de kutlanan Cadılar Bayramı hazırlıkları için ülke genelinde hazırlıklar sürüyor. ABD’lilerin cadılar bayramı için harcamalarının tutarı milyar dolarla ifade ediliyor.

Amerikalılar cadılar bayramı için en fazla parayı o gece giyecekleri kostüm ve maskeler için harcıyor. Bu yıl cadılar bayramına hazırlanan kostüm imalatçı firmaları, ABD'li politikacı Sarah Palin'in, kostüm ve maskelerini satışa sundu. 2008 başkanlık seçimlerinde Cumhuriyetçi başkan adayı Jonh McCain'in yardımcısı olarak yarışan Sarah Palin, George W.Bush'dan sonra Cadılar Bayramı kostümlerine malzeme olan bir diğer politikacı oldu. Sarah Palın başkanlık seçimi döneminde yapmış olduğu komik ve şaşırtıcı açıklamalarla ABD halkının mizah ikonlarından biri olmuş ve geniş bir kitlenin antipatisini kazanmıştı.(ANKA)

Reklam
Reklam